Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 15-18 hod / So 08-12 hod
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.06.2021
Speciální návnadové čluny
Přávě jsme pro Vás připravili velmi zajímavou nabídku návnadových člunů v kategorii rybaření na viz odkaz https://www.domeshop.cz/Rybareni-c17_14_2.h... číst celé
17.06.2021
Silikonová skládací dětská vana
Velmi oblíbenou novinkou je Silikonová skládací dětská vana, kterou naleznete na viz odkaz https://www.domeshop.cz/Silikonova-skladaci-detska-vana-mo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
30.08.2022
Nově Dewalt na domeshop.cz
Nově Dewalt na domeshop.cz více na viz odkaz https://www.domeshop.cz/https/www-domeshop-cz/dewalt číst celé
30.08.2022
Nově Makita na domeshop.cz
Nově Makita na domeshop.cz více na viz odkaz https://www.domeshop.cz/https/www-domeshop-cz/makita číst celé
30.08.2022
NOVINKA! Mini lyžařské krátké lyže - černé od ninex.cz
NOVINKA! Mini lyžařské krátké lyže - černé od ninex.cz https://www.domeshop.cz/Mini-lyzarske-kratke-lyze-cerne-od-domeshop-cz-d22597.htm číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Společnost Domeshop.cz, Vladimír Bědajanek, se sídlem Na Sovinci 15/859, 724 00 Ostrava 24, IČ: 60773928 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nově Dewalt na domeshop.cz
30.08.2022
Nově Dewalt na domeshop.cz
Nově Dewalt na domeshop.cz více na viz odkaz https://www.domeshop.cz/https/www-domeshop-cz/dewalt číst celé
Nově Makita na domeshop.cz
30.08.2022
Nově Makita na domeshop.cz
Nově Makita na domeshop.cz více na viz odkaz https://www.domeshop.cz/https/www-domeshop-cz/makita číst celé
NOVINKA! Mini lyžařské krátké lyže - černé od ninex.cz
30.08.2022
NOVINKA! Mini lyžařské krátké lyže - černé od ninex.cz
NOVINKA! Mini lyžařské krátké lyže - černé od ninex.cz https://www.domeshop.cz/Mini-lyzarske-kratke-lyze-cerne-od-domeshop-cz-d22597.htm číst celé
Nově NAREX na domeshop.cz
30.08.2022
Nově NAREX na domeshop.cz
Nově NAREX na domeshop.cz více na viz odkaz https://www.domeshop.cz/https/www-domeshop-cz/narex číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Domeshop.cz - Vladimír Bědajanek

Na Sovinci 859/15

72400 Ostrava - Stará Bělá

Tel.: 732 562 562

 

Kontakty
Logo
DomeShop.cz
Vladimír Bědajanek - majitel
Po-Pá 15-18 hod / So 08-12 hod
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz